Fransen bezoeken wijk in Den Haag

Fransen bezoeken wijk in Den Haag Den Haag, 16 okt. Een Franse delegatie, onder wie premier Fillon (niet op de foto), bezocht gisteren een nieuwbouwproject in de Wesselsstraat in de Haagse wijk Transvaal. Acht probleemjongeren krijgen er een opleiding. Het project bestaat uit de nieuwbouw van 188 woningen en is een onderdeel van het stedelijke vernieuwingsplan van de wijk. In totaal worden 3.000 woningen vernieuwd. Transvaal staat op de lijst van veertig probleemwijken van minister Vogelaar en krijgt 3,2 miljoen euro per jaar. Fillon maakt een rondreis langs Europese steden, ter kennismaking en als voorbereiding op het Franse voorzitterschap van de Europese Unie in de tweede helft van 2008. Foto Roel Rozenburg Den Haag:15.10.7 Bezoek van de Franse premier Fillon aan een nieuwbouwproject in de Wesselsstraat ( Transvaal ) waaraan jongeren meewerken vie reintegratieproject Haagbouw. © foto Roel Rozenburg Rozenburg, Roel