1 Uit eten met Iens

Het Tramlokaal

Meppen, Mepperstraat 3Telefoon (0591) 372 661Keuken open 13.00-21.00, wo gesloten, lunch op afspraak, herfst/winter: vanaf 17.00 uurLaagste menuprijs 29,25 euroCategorie: De kinderen gaan mee

Een oud tramlokaal in een leuk, klein dorpje. Het restaurant is mooi hoog, open en stijlvol. Wat op het bord verschijnt, is veelal creatief bereid en overtreft hier en daar verwachtingen: supergoede coquilles met een jammie citroensaus. Voor kinderen doet een visspiesje het goed. Binnen is er speelgoed en een speelgoedkeukentje, buiten kan je schommelen. Deze plek is het omfietsen waard.

Uitstekend | Wij hebben hier overnacht in een van de prachtige kamers. De ontvangst was zeer gastvrij. We hebben heerlijk gegeten van de afwisselende kaart, ook de wijnkaart is prima. De ambiance is sfeervol en eigentijds en het ontbijt was zeer uitgebreid. Een absolute aanrader. (12-06-2007, Anita van het Bolscher)

Uitstekend | Zeer sfeervol restaurant-hotel. Het personeel is vriendelijk en de uitgebreide kaart biedt uitstekend eten. Een aanrader in the middle of nowhere: alleen iets voor de kenner. (26-12-2006, Diederick van Biessum)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens