1 Breien

Seksloze bollen breiwol omgetoverd tot erotische setjes.

Stoute breipatronen

www.naughtyneedlesknitting.com

Dat kan natuurlijk ook: seksloze bollen breiwol omtoveren tot erotische setjes. Lekker comfortabel voor de winter – of hadden we die gebreide badpakken en hemden vijftig jaar geleden nu juist afgezworen? Nikol Lohr van naughtyneedlesknitting.com haakt leuk aan op de trend en ontwikkelde breipatronen ‘voor de slaapkamer en verder’: seks in scheepjeswol. Foto’s op de site van een ondeugende-gebreide-kleren-modeshow tonen onomwonden het resultaat.

Lohr heeft al langer de missie om huisvrouwen een doorstart te geven in het Sex and the City-tijdperk. Zo is ze onder meer oprichter van de sites Disgruntledhousewife.com (met naast de beruchte ‘Dick List’ ook recepten voor straffe cocktails) en Thriftyknitter.com (vol klassieke breitechnieken). Nu breiclubjes worden overbevolkt met hippe yuppen en de anorexialijfjes op de catwalk dit najaar zijn verdoezeld in dik gebreide jurken, wordt het nu echt tijd om de naalden ter hand te nemen.

Op de site staat een aantal gratis breipatronen om te oefenen met ingewikkelde rondbreitechnieken (inherent aan een beha breien). Voorgoed verleid tot een complete ondergarderobe van kriebelwol? Koop dan het boek ‘Naughty Needles’ van de maakster; ze verpakt het dan ook nog in rood vloeipapier met een zilveren lint eromheen. „Omdat ik nu eenmaal een grote nerd ben”, aldus Lohr. (OvD)