nrc.next op tv

Monic Hendrickx, actrice. nrc.next schrijft over de angst voor borstkanker onder jonge vrouwen. Hendrickx speelde in de film ‘Het Zuiden een vrouw met borstkanker en won daarmee een Gouden Kalf in 2004. Presentator Babs Assink vraagt Hendrickx hoe zij denkt over de Pink-Ribboncampagne in de borstkankermaand oktober. En wat is haar verder opgevallen in nrc.next? Monic Hendrickx, actrice, Amsterdam, 14 juli 2006, foto Maarten van Haaff Haaff, Maarten van

Monic Hendrickx, actrice. nrc.next schrijft over de angst voor borstkanker onder jonge vrouwen. Hendrickx speelde in de film ‘Het Zuiden een vrouw met borstkanker en won daarmee een Gouden Kalf in 2004. Presentator Babs Assink vraagt Hendrickx hoe zij denkt over de Pink-Ribboncampagne in de borstkankermaand oktober. En wat is haar verder opgevallen in nrc.next?

Senay Özdemir zei vrijdag: „Hirsi Ali is niet mijn allergrootste vriendin. Wij strijden voor hetzelfde maar de provocatie die zij zoekt is niet mijn manier.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube.