1 uit eten met iens

Merlijn

Oosterhout (NB) Klappeijstraat 8-14Telefoon (0162) 432916Keuken open 17.00-22.00 uur, ma geslotenLaagste menuprijs 23,00 euroCategorie: De kinderen gaan mee

Ridders, draken en tovenaars: de sfeer, het decor en de kaart van deze bistro zijn doorspekt met de tijd van Merlijn de Wijze. Hier kun je alles: bowlen, borrelen, uitgaan en feesten, maar het à la carte restaurant is het visitekaartje. Volledig in sprookjesachtige stijl eet je hier goed. De grote en uitgebreide kaart biedt volop keuze: kreeftenfestival, tournedos Rossini en als dessert bouillafraise. Alles is erg lekker en ziet er mooi uit.

Uitstekend | Superlekker gegeten. Kikkerbilletjes zijn een aanrader. De bediening was ontzettend goed. Niets dan lof. (25-09-2007, Nicole)

Goed | Merlijn heeft een leuke, verrassende menukaart. De gerechten worden op bijzondere wijze geserveerd en de bediening is vriendelijk. We hebben gekozen uit de mogelijkheden van het 3-gangen menu. Prima van smaak, jammer dat de salade nogal gespeend was van dressing en dat de hoeveelheid zeeduivel nogal weinig was. Het toetje was, zoals altijd bij Merlijn, de topper. (04-09-2007, Kil Timmers)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens