Radio Voorkeur

Spijkers met koppen. Een gesprek met de beste wielrenster van de wereld: Marianne Vos. Henk Schiffmacher vindt het een goed idee als er eindelijk een tattoomuseum komt. Verder een debat over de plannen van GroenLinks om de Amsterdamse haven aan te pakken. En: valt er nog wat te lachen als je borstkanker hebt? Radio 2, 12.00-14.00u.

De Strepen van Spits. The Sugababes, Newton Faulkner en I.O.S. zijn met hun nieuwe cd’s te horen. Henk Westbroek zet strepen op zijn favoriete nieuwe cd. Radio 2, 14.00-16.00u.

NOS Langs de Lijn. Integraal verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Roemenië – Nederland. De analyse van deze voetbalwedstrijd is in handen van Hans Kraay sr. Het commentaar wordt gegeven door Andy Houtkamp en Jack van Gelder. Radio 1, 19.00-21.00u

Šimek ’s nachts. Op 17 oktober ontvangt Maartje Romme de Religieuzenprijs voor de manier waarop zij therapie voor verslaafden verzorgt. Zij was juriste en journalist, totdat zij een relatie kreeg met een verslaafde en hem probeerde van zijn verslaving af te helpen. Radio 1, 00.02-01.00u.