Zware pompoen

Zware pompoen De Amerikaan Thad Starr, uit Oregon, stond maandag te juichen van blijdschap, toen hij de winnaar werd van het Wereldkampioenschap pompoenwegen 2007 in Half Moon Bay. Thads pompoen weegt bijna zevenhonderd kilogram. Zijn pompoen is niet alleen de zwaarste van dit kampioenschap, maar ook de grootste pompoen die ooit werd gekweekt. (Foto: Reuters/Robert Galbraith) Thad Starr of Oregon celebrates after his pumpkin won first place in the World Championship Pumpkin Weigh-Off in Half Moon Bay, California October 8, 2007. Starr's pumpkin weighed a record 1,524 pounds. REUTERS/Robert Galbraith (UNITED STATES) REUTERS

De Amerikaan Thad Starr, uit Oregon, stond maandag te juichen van blijdschap, toen hij de winnaar werd van het Wereldkampioenschap pompoenwegen 2007 in Half Moon Bay. Thads pompoen weegt bijna zevenhonderd kilogram. Zijn pompoen is niet alleen de zwaarste van dit kampioenschap, maar ook de grootste pompoen die ooit werd gekweekt. (Foto: Reuters/Robert Galbraith)