Wilders` PVV werft kandidaten Europese verkiezingen in 2009

rotterdam. De Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders werft kandidaten voor de Europese verkiezingen in 2009. Wilders roept op de website van zijn partij ”kandidaat-volksvertegenwoordigers” op zich aan te melden bij hem. Gezocht worden ”enthousiaste, maatschappelijk betrokken teamspelers” die het gedachtegoed van de PVV onderschrijven. Ook moeten de kandidaten ”een rotsvast geloof hebben in de noodzaak van hervormingen in Nederland en Europa. Een antecedentenonderzoek is onderdeel van de selectieprocedure” , zo meldt Wilders. De PVV beoogt het opheffen van het Europees Parlement. ”Maar zolang het EP bestaat, zouden wij wel gek zijn als we geen gebruik zouden maken van subsidies die we krijgen als we gekozen worden”, zei Wilders eerder in deze krant. ”We zullen dan van binnenuit streven naar opheffing van het EP.”