who's next

who's next nrc.next op tv Senay Özdemir, oprichter en hoofdredacteur van het e-glossy SEN. De Turkse premier Erdogan staat onder druk. Zal het leger de PKK verslaan in Noord-Irak en wat is de reactie op de Amerikaanse resolutie over de Armeense Genocide? Robert van de Roer vraagt Özdemir hoe het verder moet. En wat valt haar verder op? Simone van der Vlugt zei gisteren: „Vroeger stemde ik CDA maar ik ben rechtser geworden en dat pappen en nathouden een beetje zat.” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.40 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube. Nederland, Rotterdam, 14-04-2004 Senay Ozdemir, oprichter van de glossy magazine "SEN". Foto: Evelyne Jacq Jacq, Evelyne

Senay Özdemir, oprichter en hoofdredacteur van het e-glossy SEN. De Turkse premier Erdogan staat onder druk. Zal het leger de PKK verslaan in Noord-Irak en wat is de reactie op de Amerikaanse resolutie over de Armeense Genocide? Robert van de Roer vraagt Özdemir hoe het verder moet. En wat valt haar verder op?

Simone van der Vlugt zei gisteren: „Vroeger stemde ik CDA maar ik ben rechtser geworden en dat pappen en nathouden een beetje zat.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.40 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube.