Nieuwe presentatrice

Nieuwe presentatrice Lisa Wade (29) gaat vanaf aanstaande maandag jeugdtelevisieprogramma Het Klokhuis presenteren. „Het Klokhuis leek de droomplek om alles te mogen ontdekken. Ik deed auditie, met zeshonderd anderen”, zegt Lisa. De reden dat Lisa uitgekozen is door de redactie van Het Klokhuis, is omdat Lisa ‘oprecht nieuwsgierig is naar de wereld om haar heen. Lisa kan er dan heel enthousiast over vertellen. Dat is niet gespeeld maar echt.’ Lisa is blij: „Ik voel me net Alice in Wonderland. Je komt echt overal.” In de eerste aflevering die Lisa presenteert brengt zij een bezoek aan Paleis Soestdijk. (foto: Het Klokhuis) Vanaf maandag kun je de weblog van Lisa vinden op www.hetklokhuis.nl Het Klokhuis

Lisa Wade (29) gaat vanaf aanstaande maandag jeugdtelevisieprogramma Het Klokhuis presenteren. „Het Klokhuis leek de droomplek om alles te mogen ontdekken. Ik deed auditie, met zeshonderd anderen”, zegt Lisa. De reden dat Lisa uitgekozen is door de redactie van Het Klokhuis, is omdat Lisa ‘oprecht nieuwsgierig is naar de wereld om haar heen. Lisa kan er dan heel enthousiast over vertellen. Dat is niet gespeeld maar echt.’ Lisa is blij: „Ik voel me net Alice in Wonderland. Je komt echt overal.” In de eerste aflevering die Lisa presenteert brengt zij een bezoek aan Paleis Soestdijk. (foto: Het Klokhuis)

Vanaf maandag kun je de weblog van Lisa vinden op www.hetklokhuis.nl