Demonstratie van daklozen in Parijs

Demonstratie van daklozen in Parijs Parijs. Een demonstratie van daklozen in de Franse hoofdstad Parijs. Ze hadden een tentenkamp opgezet voor het ministerie van Volkshuisvesting. Daar werden ze gisteren door de politie weggehaald. In de winter zijn er regelmatig tentenkampen in Franse steden om de aandacht te vestigen op de problemen van de Sans Domicile Fixe. Vorig jaar zelfs op een van de duurste stukjes Parijs, het Canal du Saint Martin. Foto AFP Homeless people demonstrate rue de la Banque in Paris, 11 October 2007, after the police evacuated 05 October the tent settlement they had set up. The camp is set up in front of the "Ministry for the Housing Crisis", a building where members of the "Rights to Housing" (DAL) and homeless African families have been squatting for many months. AFP PHOTO JOEL SAGET AFP