De fietsvakantie

De fietsvakantie Ik heb in de zomer veel gefietst. Eerst een week in Ruurlo. Toen we weg gingen stond de kilometerteller op 0. Daarna op fietsvakantie in Duitsland geweest. De fiets ging in de trein mee naar de Weser. En toen gingen we naar de rivier de Aller fietsen. We sliepen in een tent en soms in een huisje Ik had één keer een lekke band en de ketting ging eraf. Weer thuis hadden we 750 km gefietst. Ik fiets elke dag naar school en soms ergens anders naar toe. Vandaag staat er 1000 kilometer op de teller. Misschien volgend jaar wel 1000000! Fietsrecord van Anselm Smal, 6 jaar, uit Veghel

Ik heb in de zomer veel gefietst. Eerst een week in Ruurlo. Toen we weg gingen stond de kilometerteller op 0. Daarna op fietsvakantie in Duitsland geweest. De fiets ging in de trein mee naar de Weser. En toen gingen we naar de rivier de Aller fietsen. We sliepen in een tent en soms in een huisje Ik had één keer een lekke band en de ketting ging eraf. Weer thuis hadden we 750 km gefietst. Ik fiets elke dag naar school en soms ergens anders naar toe. Vandaag staat er 1000 kilometer op de teller. Misschien volgend jaar wel 1000000!

Fietsrecord van Anselm Smal, 6 jaar, uit Veghel