7 Feestje plannen

Zin in een feestje? Zo geregeld!

Uitnodigingen

www.mypunchbowl.com

Een druilerig weekend in het vooruitzicht? Waarom niet een impromptu partijtje. Zomaar, omdat dat gezellig is. En omdat tegenwoordig iedereen altijd online is, kunnen de uitnodigingen per e-mail, maar dan wel met wat extra’s. MyPunchbowl helpt met de planning en organisatie. Je vult tijd, plaats, locatie en bijzonderheden in en importeert adressen uit je mailprogramma. Handig: Google plaatst er automatisch een plattegrondje van je woonplaats bij. Als je niets beters te doen hebt, kun je zelf het uiterlijk van je uitnodiging bepalen, of een van de tientallen voorbeelden kiezen. Een lezersfeest bijvoorbeeld. Of een sushiparty. Met de potlucklijst doe je suggesties voor mee te nemen hapjes en drankjes. Vrienden kunnen meteen aangeven of ze de zalm of de tonijn doen. Na afloop kun je nog een beetje nagenieten door een ‘after party’ aan te maken, waarin je elkaar de foto’s laat zien. (CJ)

Met bijdragen van Leonieke den Heten, Carola Janssen, Eppo König en Anne-Marie van der Poel