1 uit eten met iens

Stockholm

Rotterdam, Spaansekade 12Telefoon (010) 414 72 95 Keuken open 17.00-22.00 uur, za-zo vanaf 16.00 uurPrijs 3-gangen à la carte 32,50 euroCategorie: Beste bediening

Stockholm heeft een on-Nederlands design. Veel glas, leren banken met rozenprint, donker hout en mozaïektegels in parelmoer en bruintinten. Een lange bar en een boven- en benedengedeelte maken het tot een speels geheel. Restaurant Stockholm is afgestapt van de formule van kleine gerechten. Uit de keuken komen tegenwoordig borden met voor-, hoofd- en nagerechten. En inmiddels zijn de porties ook groter geworden. Uitstekend | Voor een zakendiner gereserveerd. De service was top. Van ontvangst tot vertrek zijn we geweldig behandeld. Er ontbrak niets, er werd zelfs veel initiatief getoond. Heerlijk eten, zowel creatief geserveerd als smaakvol. Kundig personeel. (07-09-2007, Samira)

Goed | Ik heb tijdens de restaurantweek bij Stockholm gegeten, samen met twee vriendinnen. Het eten was prima en de service was ook goed. Maar ik denk dat ze buiten zo’n massale restaurantweek beter zouden scoren. Het eten wordt met liefde en zorg gemaakt. (03-09-2007, Boo)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens