who's next

who's next nrc.next op tv Simone van der Vlugt, schrijfster. nrc.next schrijft over de Nobelprijs voor literatuur. Presentator Babs Assink vraagt Van der Vlugt, die genomineerd is voor de NS Publieksprijs voor Het laatste offer, wat haar definitie van literatuur is. Welke Nederlandstalige schrijver heeft volgens haar recht op deze prijs. En wat is haar verder opgevallen in nrc.next? Inez Weski zei gisteren: „Ik stem niet. Ik behoor tot geen enkele groep” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube. Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt, schrijfster. nrc.next schrijft over de Nobelprijs voor literatuur. Presentator Babs Assink vraagt Van der Vlugt, die genomineerd is voor de NS Publieksprijs voor Het laatste offer, wat haar definitie van literatuur is. Welke Nederlandstalige schrijver heeft volgens haar recht op deze prijs. En wat is haar verder opgevallen in nrc.next?

Inez Weski zei gisteren: „Ik stem niet. Ik behoor tot geen enkele groep”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube.