Shoot Em Up

Shoot Em Up In Shoot ’Em Up loopt Clive Owen, net als Victor Löw in Lek, de halve film met een baby te zeulen. Eigenlijk bestaat de film uit de voortdurende herhaling van deze scène: de leider van bad guys (een heerlijk afstotelijke Paul Giamatti) drijft met een groot peloton ondergeschikten de aan wortels verslaafde held in het nauw, die er niettemin in razend tempo, en vanuit onmogelijke hoeken, in slaagt ze één voor één neer te knallen. Shoot ’Em Up is komischer dan Tarantino. Regie: Michael Davis. Met: Clive Owen, Paul Giamatti, Monica Bellucci. In: 20 bioscopen. scene uit de film Shoot 'em Up (2007) FOTO: Independent Film Clive Owen Independent Films

In Shoot ’Em Up loopt Clive Owen, net als Victor Löw in Lek, de halve film met een baby te zeulen. Eigenlijk bestaat de film uit de voortdurende herhaling van deze scène: de leider van bad guys (een heerlijk afstotelijke Paul Giamatti) drijft met een groot peloton ondergeschikten de aan wortels verslaafde held in het nauw, die er niettemin in razend tempo, en vanuit onmogelijke hoeken, in slaagt ze één voor één neer te knallen. Shoot ’Em Up is komischer dan Tarantino.

Regie: Michael Davis. Met: Clive Owen, Paul Giamatti, Monica Bellucci. In: 20 bioscopen.