Reizen met Liszt

Reizen met Liszt Het Nederlands Blazers Ensemble geeft in het project ‘Reizen met Liszt’ een portret van Franz Liszt, die overigens geen noot voor blazers componeerde. Maarten Altena, Geert van Keulen, Toek Numan, Elmer Schönberger, Dmitri Smirnov en Peter-Jan Wagemans maakten bewerkingen van zijn beroemde late pianomuziek voor een kleine bezetting. Nederlands Blazers Ensemble: 13 okt 20u15 Philharmonie Haarlem; 27 okt 20u15 Concertgebouw Amsterdam; 28 okt 14u30 Nieuwe Kerk Den Haag; 30 okt 20u15 Musis Sacrum Arnhem. Inl info@nbe.nl Foto Paul Nadar Frans Liszt FOTO: Paul Nadar Nadar, Paul

Het Nederlands Blazers Ensemble geeft in het project ‘Reizen met Liszt’ een portret van Franz Liszt, die overigens geen noot voor blazers componeerde. Maarten Altena, Geert van Keulen, Toek Numan, Elmer Schönberger, Dmitri Smirnov en Peter-Jan Wagemans maakten bewerkingen van zijn beroemde late pianomuziek voor een kleine bezetting.

Nederlands Blazers Ensemble: 13 okt 20u15 Philharmonie Haarlem; 27 okt 20u15 Concertgebouw Amsterdam; 28 okt 14u30 Nieuwe Kerk Den Haag; 30 okt 20u15 Musis Sacrum Arnhem. Inl info@nbe.nl