Pieter Wispelwey

Pieter Wispelwey De cellist Pieter Wispelwey geeft in de Haarlemse Philharmonie een solo-recital met twee prominente stukken uit het cellorepertoire. In de Cellosonate op. 8 uit 1915 van de Hongaarse componist Zoltan Kodály alle technische en expressieve mogelijkheden van de cello, van diep donker ronkend tot flinterdunne, etherische en griezelig hoge noten. Daarna klinkt de zeer Spaanse Suite per violoncello van Gaspar Cassadó op dit concert met tapas en wijn van het huis. Pieter Wispelwey: 14 okt 15u15 Philharmonie Haarlem res 023 5121212

De cellist Pieter Wispelwey geeft in de Haarlemse Philharmonie een solo-recital met twee prominente stukken uit het cellorepertoire. In de Cellosonate op. 8 uit 1915 van de Hongaarse componist Zoltan Kodály alle technische en expressieve mogelijkheden van de cello, van diep donker ronkend tot flinterdunne, etherische en griezelig hoge noten. Daarna klinkt de zeer Spaanse Suite per violoncello van Gaspar Cassadó op dit concert met tapas en wijn van het huis.

Pieter Wispelwey: 14 okt 15u15 Philharmonie Haarlem res 023 5121212