Opening Night

Opening Night Actrice Elsie de Brauw kreeg vorig jaar de de Theo d'Or voor haar rol in Opening Night van Toneelgroep Amsterdam en NTGent. Het stuk naar de film uit 1977 van John Cassavetes gaat over een actrice die tijdens de repetities beseft dat ze ouder wordt. De regie is in handen van Ivo van Hove die – met video en publiek op het podium - de toeschouwer deelgenoot maakt van een schitterend spel tussen werkelijkheid en fictie. T/m 12 okt Stadsschouwburg Amsterdam. Tournee t/m 3 nov. Inl 020- 6242311 of www.toneelgroepamsterdam.nl. Foto J. Verweyveld Verweyveld, J.

Actrice Elsie de Brauw kreeg vorig jaar de de Theo d'Or voor haar rol in Opening Night van Toneelgroep Amsterdam en NTGent. Het stuk naar de film uit 1977 van John Cassavetes gaat over een actrice die tijdens de repetities beseft dat ze ouder wordt. De regie is in handen van Ivo van Hove die – met video en publiek op het podium - de toeschouwer deelgenoot maakt van een schitterend spel tussen werkelijkheid en fictie.

T/m 12 okt Stadsschouwburg Amsterdam. Tournee t/m 3 nov. Inl 020- 6242311 of www.toneelgroepamsterdam.nl.