Onomatopee

Onomatopee Vijf acteurs uit de verwante gezelschappen Dood Paard, Discordia, Stan en De Koe maken samen een zotte, weergaloze en dadaïstische voorstelling. De spelers zijn gekleed als oberkelners en verdoen hun tijd met eindeloze disputen over riet-, biet- en druivensuiker. Ze noemen rechtsdraaiende honing yoghurt. In Onomatopee komen klankgedichten van Van Ostayen samen met het superieure gezever van Thomas Bernhard. Dit toneel is tegelijk absurd als klassiek. 12-13 okt Rotterdamse Schouwburg. Inl.: www.doodpaard.nl

Vijf acteurs uit de verwante gezelschappen Dood Paard, Discordia, Stan en De Koe maken samen een zotte, weergaloze en dadaïstische voorstelling. De spelers zijn gekleed als oberkelners en verdoen hun tijd met eindeloze disputen over riet-, biet- en druivensuiker. Ze noemen rechtsdraaiende honing yoghurt. In Onomatopee komen klankgedichten van Van Ostayen samen met het superieure gezever van Thomas Bernhard. Dit toneel is tegelijk absurd als klassiek.

12-13 okt Rotterdamse Schouwburg. Inl.: www.doodpaard.nl