Marsepein maken op Studie Beurs

Marsepein maken op Studie Beurs Utrecht, 11 okt. Leerlingen van de banketbakkersschool rusten uit na een demonstratie met marsepein op de Studie Beurs. In de Jaarbeurs in Utrecht presenteerden gisteren 200 Nederlandse en 100 internationale instellingen hun opleidingen voor aankomende studenten. Elk jaar bezoeken zo’n 87.000 leerlingen in de laatste jaren van vmbo, havo en vwo de beurs die vier dagen duurt. De beurs, georganiseerd door uitgever Malmberg, is ingedeeld in pleinen: bijvoorbeeld een transport - & logistiekplein en een media- & designplein. Voor leerlingen die het middelbaar beroepsonderwijs gaan volgen is er het ‘ambachtenplein’, het ‘accountancyplein’ voor universitair onderwijs. Foto Evelyne Jacq Europa, Nederland, UTRECHT, 10-10-2007 Studiebeurs 2007. Bijna alle instellingen in Nederland presenteren hun opleidingen aan aankomende studenten. Locatie: Jaarbeurs Utrecht. Leerlingen van de banketbakkersschool rusten even uit na demonstratie van hun kunnen/kunst met marsepein, uitgesteld op de toonbank. Foto: Evelyne Jacq Jacq, Evelyne