Barcelona

Barcelona Het parcours van de expositie Barcelona 1900 in het Van Gogh museum zit vindingrijk in elkaar. Het begint bij de industriële revolutie en de Wereldtentoonstelling van 1880. Barcelona werd opgemerkt en buitenlandse invloeden bereikten de stad, zo is te zien aan de hand van meubels, sierraden, schilderijen, affiches en werk uit de Sala Parés, de enige echte kunsthandel in Barcelona. Een verdieping hoger hangen symbolistische schilderijen. Barcelona 1900 t/m 20 jan Van Gogh Museum, P. Potterstraat 7, Amsterdam. Dag 10-18u De boetedoening van Maria Magdalena bij het kruis (1585-1590) Doménikos Theotokópoulos « El Greco » (1541-1614) Museu Cau Ferrat (Consorcio del Patrimonio de Sitges)

Het parcours van de expositie Barcelona 1900 in het Van Gogh

museum zit vindingrijk in elkaar. Het begint bij de industriële revolutie en de Wereldtentoonstelling van 1880. Barcelona werd opgemerkt en buitenlandse invloeden bereikten de stad, zo is te zien aan de hand van meubels, sierraden, schilderijen, affiches en werk uit de Sala Parés, de enige echte kunsthandel in Barcelona. Een verdieping hoger hangen symbolistische schilderijen.

Barcelona 1900 t/m 20 jan Van Gogh Museum, P. Potterstraat 7, Amsterdam. Dag 10-18u