Argentijns rek- en strekwerk in Parijs

Argentijns rek- en strekwerk in Parijs Parijs, 11 okt. De Argentijnse rugbyers Esteban Lozada, Manuel Contepomi en Omar Hasan van links naar rechts namen gisteren deel aan een trainingssessie in Montmorency, even buiten Parijs. Argentinië, dat in de openingswedstrijd gastland Frankrijk versloeg en uitgroeide tot de verrassing van het toernooi, speelt zondag tegen Zuid-Afrika in de halve finales van het WK rugby. Argentinië en Frankrijk kunnen elkaar in de finale weer treffen, als Frankrijk zaterdag titelverdediger Engeland weet te verslaan. Na het verlies tegen Argentinië stuntten de Fransen in de kwartfinales door de favoriete All Blacks van Nieuw Zeeland naar huis te sturen. Foto AFP Argentina's rugby union national team (LtoR) prop Rodrigo Roncero, centre Federico Martin Aramburu, lock Esteban Lozada, centre Manuel Contepomi and prop Omar Hasan take part in a training session, 10 October 2007 in Montmorency, outside Paris. Argentina play South Africa in the semi final 14 October 2007 at the Stade de France in Saint-Denis. AFP PHOTO / JACQUES DEMARTHON AFP