4 DANS

Drawn Onward Foto Joris Jan Bos Nederlands Dans Theater 1 with 'Bella Figura' by Jiri Kylian choreographer on the picture Natalia Horecna Joris-Jan Bos Photography© t = +31 (0)70 365 92 45 m = +31 (0)6 53 661 225 e = jorisjan@mac.com Bos, Joris-Jan Photography

Nederlands Dans Theater

Groningen: Stadsschouwburg. Tijd: 20.15u. Res/inl: 050-3680368; www.de-oosterpoort.nl

Nederlands Dans Theater I neemt het publiek in Drawn Onward mee naar de uithoeken van emoties: ontroerende diepte, lyrische poëzie en luchtige vrolijkheid. Nederlands Dans Theater I danst in dit programma drie balletten: ‘Drawn Onward’ van het choreografenduo Lightfoot León, ‘Trio’ van Wiliam Forsythe en het befaamde ‘Bella Figura’ van Jiri Kylián. ‘Bella Figura’ wordt live begeleid door Holland Symfonia. Er zijn nog kaarten voor de derde en vierde rang.