1 uit eten met iens

Restaurant Bar Artusi

Delft, Voorstraat 20aTelefoon (015) 212 03 54Keuken open di-za 18.00-22.00 uurGemiddelde prijs drie gangen à la carte 35,00 euroCategorie: Beste bediening

Een restaurant dat van het voorgerecht tot en met het nagerecht weet te boeien. De keuken is gebaseerd op de fameuze Pelgrino Artusi, de grondlegger van de Italiaanse (streek)keuken. Dagverse producten om je vingers bij op te eten. De eenvoudige inrichting zorgt dat je je volledig op het eten en de wijn kunt concentreren. De bediening is charmant en oplettend: zij vindt het zichtbaar belangrijk dat je geniet.

Uitstekend | Deze week weer eens bij Artusi gegeten en het was weer fantastisch. De ontvangst is altijd even hartelijk, het eten heerlijk en er wordt een duidelijke uitleg over de wijn gegeven. Voor mij was het wederom een heel gezellige avond en ik kom zeer zeker terug. (14-07-2007 A. de J. te Rotterdam)

Uitstekend | Voortreffelijk gegeten, surprisemenu is een aanrader. Leuke tuin voor het aperitief. Alleen de banken zitten niet heel erg comfortabel als je lang wilt tafelen. Maar dat is heel persoonlijk. (21-06-2007 L. S. te Den Haag)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens