Overige films

Rocky IV (Sylvester Stallone, 1985, VS). Vierde aflevering uit Stallone’s schaamteloze boksersreeks. Amerikaanse held vecht dit keer met Russische uitdager die door computers wordt getraind en met geheimzinnige injecties wordt opgepept. De doortrapte communisten geven Rocky tenslotte een staande ovatie. RTL7, 20.30-22.10u.

K2 (Franc Roddam, 1991, Engeland). Geoliede bergbeklimmersfilm vindt actie belangrijker dan psychologie. Twee vrienden, yuppie-advocaat Michael Biehn en bedaarde professor Matt Craven, voegen zich bij een groep die de op een na hoogste berg ter wereld wil bedwingen. BBC1, 0.10-2.00u.

Und ewig singen die Wälder (Paul May, 1959, Oostenrijk). Verfilming van eerste deel van Noorse plattelandstrilogie (1933) van Trygve Emanuel Gulbranssen. Slinkse bejaarde boer koestert zijn ene zoon en verafschuwt zijn andere. Met Gert Fröbe. ZDF, 1.35-3.15u.