4 Ervaren

Leg het moment vast

Duurzame ervaringen

www.themomentcompany.nl

Ga midden in de nacht met een groep vrienden naar het strand. Bind allemaal een touwtje om je middel dat aan het andere eind vastzit aan een stuk hout in het zand. Jullie zijn ‘strandpassers’. Loop een rondje en plaats vervolgens op elke achtergebleven voetafdruk een brandende kaars. Stap voor stap leidt Patrick Kruithof je naar een ‘duurzame ervaring’. Een ervaring die niet alleen lang duurt, maar ook één die je bijblijft. „En”, voegt hij toe, „het gaat ook om het vermogen om op dat moment ‘te zijn’.” Vandaar ook de naam van zijn bedrijf: The Moment Company. Duurzame ervaringen kan je overal vinden, maar op www.themomentcompany.nl maakt Kruithof het je makkelijk. Download een handleiding die bij je past en maak een wensballon, ga barbecuen in een oude wasmachinetrommel of plak je mooiste plaatjes in een doosje. (MR)