1 uit eten met iens

Saigon

Utrecht, Voorstraat 68Telefoon (030) 230 49 83Keuken open 17.00-22.00 uurGemiddelde prijs drie gangen à la carte 20,00 euro Categorie: Beste bediening

Saigon heeft – net als de meeste Vietnamese restaurants – knallende tl-buizen, suikerzoete Vietnamese muziek en kralenschermen. Als dit restaurant meer tijd in de ambiance zou steken, trekt het zeker meer klanten want het eten is super. Alle gerechten smaken heerlijk authentiek en worden geserveerd met veel verse groente en kruiden. Voor een redelijk lage prijs krijg je kwaliteit op het gebied van eten en op het gebied van service.

Uitstekend | De menu’s zijn voortreffelijk, gevarieerd en vooral ruim. Hoge kwaliteit tegen een zeer zachte prijs. De vegetarische babi pangang is verrassend goed. De service is verder degelijk. Een aanrader voor mensen die van Aziatisch eten houden. (05-08-2007 B. T. te Delft)

Uitstekend | Vriendelijke bediening en authentiek Vietnamees eten. Aanraders: de sissende pannenkoek als voorgerecht, en het gegrilde rundvlees met rijstvermicelli en groenten. Ook de pho (soepfondue) is erg lekker, hooguit iets aan de prijzige kant. (12-07-2007 M. J. te Utrecht)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens