Overige films

Rocky III – The Eye of the Tiger (Sylvester Stallone, 1982, VS). Succesvolle, tweede vervolg van populistisch epos over simpele bokser die alles overwint, zichzelf incluis. Ex-wereldkampioen Stallone neemt andermaal de handschoen op. Titelsong haalde de top van de hitparade. RTL7, 20.30-22.20u.

Eye of the Beholder (Stephan Elliott, 1999, Eng./Can./Austr.). Thriller met Ewan McGregor als uitgebluste ambtenaar van de Britse geheime dienst. Hij raakt geobsedeerd door een moordlustige dame (Ashley Judd) die hem aan zijn verdwenen dochter doet denken. BBC1, 0.50-2.30u.

Stille nacht (Ineke Houtman, 2004, Nederland). Utrechtse serieverkrachter was inspiratiebron voor ondergewaardeerde thriller waarin vijf studentes op zoek gaan naar de dader in een wereld waarin werkelijk geen enkele man lijkt te deugen. Met o.a. Liesbeth Kamerling, Victor Löw en Peter Blok, ZDF, 0.20-1.40u., nagesynchr.