nrc.next op tv

nrc.next op tv Arjen Lubach, cabaretier. nrc.next schrijft over ABN Amro. Lubach nam eerder dit jaar de overnameperikelen op de hak met een animatie op zijn website tot woede van ABN Amro. Presentator Babs Assink vraagt Lubach hoe hij denkt over de overname van de grootste bank van Nederland. En wat valt hem verder op in nrc.next? Twan Huys zei gisteren: „Ik vraag me af of Balkenende erover heeft nagedacht wat het betekent voor de BV Nederland als Hirsi Ali over een half jaar doodgeschoten wordt in Washington” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube. Twan Huys FOTO: NPS NPS

Arjen Lubach, cabaretier. nrc.next schrijft over ABN Amro. Lubach nam eerder dit jaar de overnameperikelen op de hak met een animatie op zijn website tot woede van ABN Amro. Presentator Babs Assink vraagt Lubach hoe hij denkt over de overname van de grootste bank van Nederland. En wat valt hem verder op in nrc.next?

Twan Huys zei gisteren: „Ik vraag me af of Balkenende erover heeft nagedacht wat het betekent voor de BV Nederland als Hirsi Ali over een half jaar doodgeschoten wordt in Washington”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube.