met andere woorden

met andere woorden fotocollage door Jan Buitelaar Buitelaar, Jan

Een knipoog naar de werkelijkheid. Zo noemt fotograaf Jan Buitelaar deze photoshop-collage van het fictieve treinstation Amersfoort aan Zee.

De collage bestaat uit vier foto’s: het Amersfoortse treinstation, het strand van ’s-Gravenzande – inclusief alle meeuwen – en twee vermengde strandfoto’s op de billboard. Buitelaar benadrukt dat hij zijn foto niet heeft gemaakt vanwege de zeespiegelstijging. Voor hem is dit „puur Spielerei”.

De collage is de zestiende aflevering van de rubriek ‘Met andere woorden’. Voor deze rubriek is de opinieredactie van nrc.next op zoek naar originele meningen. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua vorm. Te denken valt aan een rap, een chatsessie, een schilderij, een rebus of een website.

Stuur uw bijdrage onder vermelding van naam en woonplaats naar opinext@nrc.nl