3 Holiday at home

Haal de ijsbaan naar je toe synthetisch ijs om thuis te kunnen schaatsen

Thuis schaatsen

www.specialice.nl

En dan nu de supertip voor een verjaardagsfeest, housewarming, kinderfeest of huwelijksreceptie: huur een ijsbaan. Wedden dat je vrienden dit nog niet kennen? Dit is helemaal gaaf, hiermee maak je indruk. Het zogenoemde EZ-Glide synthetisch ijs wordt geleverd in panelen. Door middel van een puzzelrand zijn ze in elkaar te zetten. Dat duurt een uur of twee, en dan schaatsen maar. De panelen worden gelegd zonder koelinstallatie of stroomverbruik, zijn milieuvriendelijk en te betreden met gewone schaatsen. De panelen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Voor in de huiskamer is een vloertje van 25 m² al mogelijk. Dat kost ongeveer 500 euro. Naast verhuur van ijsbanen verzorgt het bedrijf ook bijpassende decoratie en catering. Denk hierbij aan lichtshows, dj’s, snert, glühwein, blokhutten en professionele ijsdansdemonstraties. (VL)