2 Surfen

In het brein van een kat

Avontuurlijk surfen

www.stumbleupon.com

Stumble Upon laat je alle uithoeken van het web zien, volledig gericht op de door jou ingevulde interessegebieden. Ga naar de site en schrijf je gratis in. In je toolbar wordt automatisch een ‘stumble’-knop geïnstalleerd waar je je eerste webavontuur mee in gang kunt zetten. De gekste foto’s, video’s en verhalen van de meest diverse sites kom je tegen. Heb je als voorkeur dieren ingevuld? Dan beland je misschien wel in het brein van een kat. Wil je liever ‘humor’, dan staat je een reeks hilarische foto’s te wachten. Stumble Upon neemt je ook mee naar meer serieuze pagina’s. Verveelt een site? Dan stumble je verder met een druk op de knop. Lekker surfen zonder al te veel moeite. Als een soort tourguide neemt Stumble Upon je mee op reis door het World Wide Web, met steeds een nieuwe verrassing. Het kan op elk moment, al is het wel een beetje verslavend. (SS)