1 uit eten met iens

Vengo Tapasbar

Amsterdam, Bilderdijkstraat 188Telefoon (020) 68 95 919 Keuken open 14.00-0.00 uurGemiddelde prijs drie gangen à la carte 16,00 euro Categorie: Beste bediening

Niet elke tapasbar is een Spaans restaurant, zoveel wordt bij Vengo al snel duidelijk. Een frisse moderne zaak, in plaats van een doorsnee Spaanse inrichting. Hoewel de patatas bravas er mogen zijn, en ook de lamshaas positief wordt beoordeeld, komen er tapas op tafel die je nergens in Spanje tegenkomt. Redelijke porties voor weinig geld. Fles goede rosé huiswijn voor veertien euro. Personeel zeer attent en vriendelijk.

Goed | Leuke tent met een leuk interieur. Wel de standaard tapas, maar eindelijk een keer wat anders dan anders klaargemaakt. De prijs is ook redelijk; wij betaalden vijftig euro voor negen tapas, een fles wijn en een fles water. Ga zo door. (09-08-2007 G. van B. te Nijmegen)

Uitstekend | Vengo Tapasbar is een aanwinst voor onze buurt. Dit komt door de frisse en stijlvolle inrichting, het bijzonder attente personeel en een goede prijs-kwaliteitverhouding voor het eten. Kortom, het is een echte aanrader. (03-09-2007 R. van der H. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens