Van Nistelrooy, Van Persie en Van der Vaart op dreef

Rotterdam, 8 okt. Arsenal-spits Robin van Persie speelde gistermiddag een belangrijke rol in de gewonnen wedstrijd tegen Sunderland (3-2). Hij scoorde het eerste doelpunt en tekende tien minuten voor tijd voor de winnende treffer: 3-2. Door de zege staat Arsenal nu op de eerste plaats in de Engelse Premier League. In Spanje was Ruud van Nistelrooy gisteravond belangrijk voor Real Madrid. De Nederlandse spits maakte het eerste doelpunt in het competitieduel tegen Recreativo Huelva (2-0). Rafael van der Vaart scoorde in de Bundesliga voor zijn club Hamburger SV. Zaterdag maakte de international uit tegen Arminia Bielefeld kort na rust de enige treffer van de wedstrijd. Van der Vaart maakte dit seizoen in negen competitieduels al zeven doelpunten. Patrick Kluivert heeft zijn eerste doelpunt gemaakt voor het Franse Lille. In de thuiswedstrijd tegen Valenciennes benutte hij na vijf minuten een strafschop. Lille won met 3-0 en hervond daardoor de aansluiting met de subtop.