Mijn mooiste dag (1)

Na twaalf jaar studeren haalde Oscar Persson uit Rotterdam vorige week zijn bul aan de Erasmus Universiteit. En hoe: voor zijn historische scriptie over de Federatie van Arbeiders-Esperantisten voor de Tweede Wereldoorlog kreeg hij het cijfer 9,5. „Hier ben ik mijn scriptie aan het verdedigen” vertelt Persson. „Alleen jammer dat de beamer het niet deed. Ik had tot vijf uur ’s nachts aan een presentatie gewerkt.”

Na twaalf jaar studeren haalde Oscar Persson uit Rotterdam vorige week zijn bul aan de Erasmus Universiteit. En hoe: voor zijn historische scriptie over de Federatie van Arbeiders-Esperantisten voor de Tweede Wereldoorlog kreeg hij het cijfer 9,5. „Hier ben ik mijn scriptie aan het verdedigen” vertelt Persson. „Alleen jammer dat de beamer het niet deed. Ik had tot vijf uur ’s nachts aan een presentatie gewerkt.”