1 uit eten met iens

Jasmijn

Zoetermeer, Promenade 19Telefoon (079) 352 01 72Keuken open ma-do 13.00-22.00, vrij-zo 12.00-22.00 uurLaagste menuprijs 9,00 euroCategorie: Beste bediening

Kwalitatief heel goede Chinees die naast de kaart ook een wokbuffet biedt. Daarbij bereiden de koks het eten voor je neus. De artistiek opgemaakte gerechten smaken voortreffelijk en worden geserveerd door een vriendelijke bediening die alles vlot, maar niet haastig laat verlopen. In de lichte, frisse inrichting ontbreken de goudvissen, maar het ziet er echt Chinees uit. Absoluut de beste Chinees in het stadshart van Zoetermeer.

Uitstekend | De bediening is zonder meer goed. De tijden tussen de verschillende gerechten zijn goed. Het eten is perfect. Kortom, een aanrader als je de Chinees op de hoek zat bent en de Japanner overdone vindt. (23-03-2007 P. van V. te Den haag)

Uitstekend | We hebben hier zondag voor de tweede keer gewokt. Het was weer smullen. Bij de bakken staat duidelijk aangegeven wat erin zit. Ook een duidelijk overzicht van de sauzen waar je uit kunt kiezen. De koks zijn snel: een korte wachttijd dus. Vriendelijke en vlotte bediening. (06-11-2006 F. B. te Zoetermeer)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens