Onderzoek naar aansprakelijkheid voor Sun Resorts

Onderzoek naar aansprakelijkheid voor Sun Resorts

Utrecht, 6 okt. Het Utrechtse advocatenkantoor Bartels onderzoekt de mogelijke aansprakelijkheid van ABN Amro, Ernst & Young, RTLZ, Business Class en de VVAA in de zaak rond Golden Sun Resorts, zo liet het kantoor gisteren weten. Een nog onbekend aantal particuliere beleggers is per persoon voor ten minste 50.000 euro benadeeld met investeringen in het fonds dat beloofde luxe villa’s en een hotel in Turkije te bouwen van het geld. Vorige week al liet het advocatenkantoor namens beleggers beslag leggen op een rekening van Golden Sun Resorts bij ABN Amro. Ernst & Young zegt in een reactie nooit zaken gedaan te hebben met Golden Sun Resorts. Ernst & Young wordt in een prospectus van Golden Sun Resorts wel genoemd als accountant. Dat is volgens het bedrijf onjuist. Ernst en Young gaat aangifte van valsheid in geschrifte doen. (ANP)