Win een contract bij Contact met verhaal

Uitgeverij Contact organiseert een schrijfwedstrijd, ter ere van haar 75-jarige bestaan. De hoofdprijs: een auteurscontract. De wedstrijd is begonnen op www.wineencontactcontract.nl. Tot twee januari 2008 kunnen deelnemers zich inschrijven. Auteurs van Contact schreven verschillende beginalinea’s van verhalen. De deelnemers moeten een van de fragmenten tot een verhaal uitwerken en insturen. De jury bestaat uit twee redacteuren en de schrijvers Midas Dekkers en Renate Dorrestein. In mei 2008 zullen zij 25 halve finalisten kiezen. Deze krijgen de kans hun verhaal te perfectioneren en zich te profileren met een weblog op de speciale wedstrijdsite. Het lezerspubliek stemt via internet wie in de finale komen. Dat zijn er in totaal vijf. Met nog een stemronde beslist het publiek wie in oktober 2008 uiteindelijk de winnaar wordt. Het gekozen verhaal wordt gepubliceerd en de winnaar krijgt een boekcontract aangeboden. (RK)

Bekijk de wedstrijdsite via www.wineencontactcontract.nl

Zie ook: http://papierenman.blogspot.com en nrc.nl/boekenblog

Met medewerking van Dirk Leyman, Hans Cottyn en Reinier Kist.