Puber (4)

Puber (4) klik@nrc.nl Gezellig, een dagje met twee pubers naar het Kröller Muller, dacht Tini Bongers-van Buuren. Het weer is prima, maar de stemming komt er maar niet in. „Na aandringen zijn Tjeerd (15) en Frerik (14) toch meegegaan, omdat wij dat als ouders zo graag wilden. Van Tjeerds gezicht is duidelijk af te lezen dat hij er geen trek in had, zelfs na het eten van de bijzonder lekkere broodjes draaide hij niet bij.” Bongers, Tini

Gezellig, een dagje met twee pubers naar het Kröller Muller, dacht Tini Bongers-van Buuren. Het weer is prima, maar de stemming komt er maar niet in. „Na aandringen zijn Tjeerd (15) en Frerik (14) toch meegegaan, omdat wij dat als ouders zo graag wilden. Van Tjeerds gezicht is duidelijk af te lezen dat hij er geen trek in had, zelfs na het eten van de bijzonder lekkere broodjes draaide hij niet bij.”