Pretpark in de bergen

Pretpark in de bergen next picture • in iran „Ik ging met een kabelbaan naar de top van de Tochal. In het noorden van Teheran begint het Alborz-gebergte en de Tochal-top is bijna 4.000 meter hoog. Halverwege de berg kon je er even uit op een tussenstation. Ik verwachtte er leegte en stilte en ongerepte natuur. Maar wat bleek: er stond een heus pretpark. Het gekleurde stipje in het midden is een springkussen, met allerlei kraampjes eromheen. Binnen zat het vol met knutselende en schilderende kinderen. Hele families vermaakten zichzelf hier.” Foto David Galjaard Pretpark in de bergen next picture • in iran „Ik ging met een kabelbaan naar de top van de Tochal. In het noorden van Teheran begint het Alborz-gebergte en de Tochal-top is bijna 4.000 meter hoog. Halverwege de berg kon je er even uit op een tussenstation. Ik verwachtte er leegte en stilte en ongerepte natuur. Maar wat bleek: er stond een heus pretpark. Het gekleurde stipje in het midden is een springkussen, met allerlei kraampjes eromheen. Binnen zat het vol met knutselende en schilderende kinderen. Hele families vermaakten zichzelf hier.” Foto David Galjaard Galjaard, David