nrc.next op tv

nrc.next op tv nrc.next op tv Harry van Bommel, Tweede Kamerlid SP. De presidentsverkiezingen in Pakistan draaien om generaal Musharraf. Presentator Robert van de Roer vraagt Van Bommel, die eerder dit jaar in Pakistan op werkbezoek was, hoe hij hierover denkt. En wat vindt hij van het democratisch gehalte van zijn eigen partij? Harry van Bommel FOTO: SP Sp

Harry van Bommel, Tweede Kamerlid SP. De presidentsverkiezingen in Pakistan draaien om generaal Musharraf. Presentator Robert van de Roer vraagt Van Bommel, die eerder dit jaar in Pakistan op werkbezoek was, hoe hij hierover denkt. En wat vindt hij van het democratisch gehalte van zijn eigen partij?

Stevie Ann zei gisteren: „Ik zou me eerder als ambassadeur voor Varkens in Nood willen inzetten dan voor Unicef.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube.