6 Wedstrijd

Elk T-shirt een unicum T-shirts ontwerpen www.threadless.com Het gele T-shirt met de tekst ‘mijn favoriete kleur is kaas’ is al bijna 2.000 keer beoordeeld, maar het is nog afwachten of het team van Threadless het shirt ook echt gaat maken. In deze doorlopende ontwerpwedstrijd worden uit 300 designs elke paar weken maar 10 shirts gekozen. Zowel leuk voor de winnende designers (krijgen een geldprijs en een T-shirt naar keuze) als de dragers (de beperkte oplage houdt de shirts origineel en het aanbod vers). Als ‘drager’ kun je punten scoren door een spontane foto in te sturen met je aankoop (voor korting). De meeste shirts zijn vrij bizar, zoals die met magische rits naar het land van de hotdogmannetjes of de druipende ‘chocolate moose’. Voor kinderen zijn er shirts met gekke astronauten op de wip, een ‘vlindervis’, of lief lieveheersbeestjespatroon. De meeste T-shirts kosten tussen de 15 en 25 dollar (ongeveer 10-17,50 euro, exclusief verzendkosten). (IdV) Elk T-shirt een unicum

T-shirts ontwerpen

www.threadless.com

Het gele T-shirt met de tekst ‘mijn favoriete kleur is kaas’ is al bijna 2.000 keer beoordeeld, maar het is nog afwachten of het team van Threadless het shirt ook echt gaat maken. In deze doorlopende ontwerpwedstrijd worden uit 300 designs elke paar weken maar 10 shirts gekozen. Zowel leuk voor de winnende designers (krijgen een geldprijs en een T-shirt naar keuze) als de dragers (de beperkte oplage houdt de shirts origineel en het aanbod vers). Als ‘drager’ kun je punten scoren door een spontane foto in te sturen met je aankoop (voor korting). De meeste shirts zijn vrij bizar, zoals die met magische rits naar het land van de hotdogmannetjes of de druipende ‘chocolate moose’. Voor kinderen zijn er shirts met gekke astronauten op de wip, een ‘vlindervis’, of lief lieveheersbeestjespatroon. De meeste T-shirts kosten tussen de 15 en 25 dollar (ongeveer 10-17,50 euro, exclusief verzendkosten). (IdV)