1 uit eten met iens

Rozemarijn

Maastricht, Havenstraat 19Telefoon (043) 450 65 05Keuken open 18.30-21.00u., lunch di-vr 12.00-13.30u. , zo-ma geslotenLaagste menuprijs 37,00 euroCategorie: Verwennen

Dit restaurant verdient een ster. Alles klopt, het eten is waanzinnig, de wijnen zijn super en elke keer weer word je verrast met een apart soepje, de specialiteit van de kok. De goede sfeer en professionele bediening voegen daaraan nog een extra dimensie toe. Originele en onovertroffen kaasplank. Bij het after diner in de aanwezige lounge kun je nog heerlijke nagenieten met koffie met chocolademousse. Reserveren een must.

Goed | Lekker gegeten, maar dit restaurant verdient zeker nog geen ster. Wij hadden gekozen voor een 4-gangenmenu, maar de hoeveelheid per gerecht was te veel. En de meneer van de bediening mag wat rustiger en niet zo gehaast de gasten bedienen. (24-08-2007 J. P. te Den Haag)

Uitstekend | Gisteravond gegeten. In één woord fantastisch. Voortreffelijke gerechten en prachtig gepresenteerd. Goede bediening. Wij kozen voor het verrassingsmenu en werden gang na gang verrast op excellente gerechten. Niets dan hulde. (31-07-2007 B. A. te Sliedrecht)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens