who's next

who's next nrc.next op tv Stevie Ann, singer-songwriter. nrc.next schrijft over de Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf waar Stevie Ann haar nieuwe cd promoot. Presentator Babs Assink vraagt haar wat zij vindt van de meest begeerde uitverkoop in Nederland. En wat is haar verder opgevallen in nrc.next? Thomas van Luyn zei gisteren: „Poetin speelt altijd de juiste rol. Van spion tot ruige visser en nederige huisman tot leider.” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube. Stevie Ann

Stevie Ann, singer-songwriter. nrc.next schrijft over de Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf waar Stevie Ann haar nieuwe cd promoot. Presentator Babs Assink vraagt haar wat zij vindt van de meest begeerde uitverkoop in Nederland. En wat is haar verder opgevallen in nrc.next?

Thomas van Luyn zei gisteren: „Poetin speelt altijd de juiste rol. Van spion tot ruige visser en nederige huisman tot leider.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube.