Tekeningen

Tekeningen Op een mooie afgewogen expositie in het Rembrandthuis is een selectie van tekeningen uit de zestiende tot en met de negentiende eeuw uit de verzameling Jean de Grez te zien. De werken van o.a. Jacques de Gheyn II, Jan van Goyen, Pieter Saenredam en Adriaan van der Werff zijn van een hoog niveau en geven een mooie dwarsdoorsnede van de tekenprestaties uit die tijd. Meesterwerken uit de Gouden Eeuw. Nederlandse tekeningen uit de verzameling Jean de Grez in Brussel t/m 25 nov in Museum het Rembrandthuis, Jodenbreestraat 4, Amsterdam. Dag 10-17u Jacques de Gheyn II (Antwerpen 1565 - Den Haag 1629) Vier studies van een naakte vrouw die haar haren kamt Zwart krijt, pen in donkerbruin, wit gehoogd. 263 x 335 mm Meesterwerken uit de Gouden Eeuw tentoonstelling Rembrandthuis vrouwen naakten

Op een mooie afgewogen expositie in het Rembrandthuis is een selectie van tekeningen uit de zestiende tot en met de negentiende eeuw uit de verzameling Jean de Grez te zien. De werken van o.a. Jacques de Gheyn II, Jan van Goyen, Pieter Saenredam en Adriaan van der Werff zijn van een hoog niveau en geven een mooie dwarsdoorsnede van de tekenprestaties uit die tijd.

Meesterwerken uit de Gouden Eeuw. Nederlandse tekeningen uit de verzameling Jean de Grez in Brussel t/m 25 nov in Museum het Rembrandthuis, Jodenbreestraat 4, Amsterdam. Dag 10-17u