Dit is een artikel uit het NRC-archief

Cultuur

Seventies

Seventies De expositie Wauw! in het Noordbrabants Museum toont tijdsverschijnselen uit de jaren zeventig met de bijbehorende parafernalia: interieurs in oranje en bruin, schrootjes, macramé-plantenhangers, spijkerpakken etc. Op de gelijktijdige expositie Seventies in Nijmegen gaat het over het radicalisme, hier heersen aanplakbiljetten en pamfletten van linkse subcultuurtjes. Wauw! t/m 27 jan Noordbrabants Museum, Verwerstr 41, Den Bosch. Di-vr 10-17u, za, zo 12-17u Seventies t/m 6 jan Museum Het Valkhof, Kelfkensbos 59, Nijmegen. Di-vr 10-17u, za, zo 12-17u OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Seventies De expositie Wauw! in het Noordbrabants Museum toont tijdsverschijnselen uit de jaren zeventig met de bijbehorende parafernalia: interieurs in oranje en bruin, schrootjes, macramé-plantenhangers, spijkerpakken etc. Op de gelijktijdige expositie Seventies in Nijmegen gaat het over het radicalisme, hier heersen aanplakbiljetten en pamfletten van linkse subcultuurtjes. Wauw! t/m 27 jan Noordbrabants Museum, Verwerstr 41, Den Bosch. Di-vr 10-17u, za, zo 12-17u Seventies t/m 6 jan Museum Het Valkhof, Kelfkensbos 59, Nijmegen. Di-vr 10-17u, za, zo 12-17u OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De expositie Wauw! in het Noordbrabants Museum toont tijdsverschijnselen uit de jaren zeventig met de bijbehorende parafernalia: interieurs in oranje en bruin, schrootjes, macramé-plantenhangers, spijkerpakken etc. Op de gelijktijdige expositie Seventies in Nijmegen gaat het over het radicalisme, hier heersen aanplakbiljetten en pamfletten van linkse subcultuurtjes.

Wauw! t/m 27 jan Noordbrabants Museum, Verwerstr 41, Den Bosch. Di-vr 10-17u, za, zo 12-17u Seventies t/m 6 jan Museum Het Valkhof, Kelfkensbos 59, Nijmegen. Di-vr 10-17u, za, zo 12-17u