Off Screen

Off Screen De groepsexpositie Off Screen gaat over de relatie tussen beeld en geluid in de videokunst en het laat zien dat kunstenaars steeds meer zorg besteden aan de kwaliteit en betekenis van geluid. Dat is een opwekkend gegeven: zeker in de videokunst was audio in de afgelopen decennia vaak een ondergeschoven kindje. Dertien kunstenaars experimenteren op heel uitlopend met geluid en juist die verschillende manieren van kijken en luisteren maken het interessant. Off Screen. Nederlands Instituut voor Mediakunst, Keizersgracht 264, Amsterdam. T/m 7 okt. Di t/m za 13-18u.

De groepsexpositie Off Screen gaat over de relatie tussen beeld en geluid in de videokunst en het laat zien dat kunstenaars steeds meer zorg besteden aan de kwaliteit en betekenis van geluid. Dat is een opwekkend gegeven: zeker in de videokunst was audio in de afgelopen decennia vaak een ondergeschoven kindje. Dertien kunstenaars experimenteren op heel uitlopend met geluid en juist die verschillende manieren van kijken en luisteren maken het interessant.

Off Screen. Nederlands Instituut voor Mediakunst, Keizersgracht 264, Amsterdam. T/m 7 okt. Di t/m za 13-18u.