Mighty Society 4

Mighty Society 4 Eric de Vroedt brengt deel 4 van Mighty Society, zijn reeks theaterstukken over de globalisering. In deel 4 maakt een Europarlementariër vuile zaken met haar vriend, een corrupte ondernemer. Een ontslagen werknemer (indrukwekkende rol van Bram Coopmans) en zijn vrouw komen verhaal halen. Mighty Society 4 is een perfecte combinatie van een geestig well-made familiedrama - met verwijzingen naar Albee - en vlammend politiek toneel. T/m 6 okt. Frascati Amsterdam. Inl 020-6266866 en www.mightysociety.nl Foto Sanne Peper Diep, Sanne

Eric de Vroedt brengt deel 4 van Mighty Society, zijn reeks theaterstukken over de globalisering. In deel 4 maakt een Europarlementariër vuile zaken met haar vriend, een corrupte ondernemer. Een ontslagen werknemer (indrukwekkende rol van Bram Coopmans) en zijn vrouw komen verhaal halen. Mighty Society 4 is een perfecte combinatie van een geestig well-made familiedrama - met verwijzingen naar Albee - en vlammend politiek toneel.

T/m 6 okt. Frascati Amsterdam. Inl 020-6266866 en www.mightysociety.nl