Luciano Pavarotti

Luciano Pavarotti De Italiaanse tenor Luciano Pavarotti wordt wereldwijd een maand na zijn overlijden herdacht met zo’n negentig concerten en evenementen. In Amsterdam vindt de herdenking, georganiseerd door het Italiaans Cultureel Instituut, zaterdag plaats in de Oude Kerk. Na een inleiding van Kasper Jansen zingt de tenor André Post repertoire van Pavarotti en worden video-opnamen vertoond van een Pavarotti-concert. Pavarotti herdenking: 6 okt. 20u Oude Kerk Amsterdam. Toegang gratis. Res.: 020 6265314 Foto Tina Fineberg ** FILE ** Italian tenor Luciano Pavarotti waves to the audience during the curtain call of Puccini's "Tosca" at the Metropolitan Opera in New York, in this March 13, 2004 file photo. Pavarotti, whose vibrant high C's and ebullient showmanship made him one the most beloved tenors, has died, his manager told The Associated Press Thursday Sept. 6, 2007. He was 71. (AP Photo/Tina Fineberg, files) Associated Press

De Italiaanse tenor Luciano Pavarotti wordt wereldwijd een maand na zijn overlijden herdacht met zo’n negentig concerten en evenementen. In Amsterdam vindt de herdenking, georganiseerd door het Italiaans Cultureel Instituut, zaterdag plaats in de Oude Kerk. Na een inleiding van Kasper Jansen zingt de tenor André Post repertoire van Pavarotti en worden video-opnamen vertoond van een Pavarotti-concert.

Pavarotti herdenking: 6 okt. 20u Oude Kerk Amsterdam. Toegang gratis. Res.: 020 6265314